verkeersborden lessen

Zeven bronnen die ELKE leerling-bestuurder moet hebben

Leerling-chauffeurs moeten enkele maanden wachten op een mogelijkheid om hun examen af ​​te leggen

Aangezien de wachtlijsten voor rijexamens nog langer worden, zijn hier zeven bronnen die elke leerling-bestuurder zou moeten gebruiken om zijn lessen bij te houden.

 

De vraag naar praktische rijexamens is het hoogste sinds lange tijd, en er is maar liefst 17 weken wachten op een test vanwege de lockdown-achterstand.

 

De wachttijd van vier maanden zal frustrerend zijn voor leerling-chauffeurs, vooral voor degenen die al maanden wachten op het opheffen van de lockdown om de lessen te hervatten.

 

Jonge automobilisten testen

Om jonge automobilisten te helpen, heeft Peter Vardy zeven bronnen onthuld die leerling-bestuurders zouden moeten gebruiken in de vier maanden dat ze op hun test moeten wachten om hun kansen om de eerste keer te slagen te maximaliseren. De oranje lampje auto is belangrijk.

 

 

1. #rijinstructeur TikTok –

Rij-instructeurs zijn tijdens de pandemie naar TikTok gegaan om video’s te delen van mislukte rijexamens, laat me vragen en aanvullende informatie voor leerling-bestuurders. De hashtag #drivinginstructor heeft 64,2 miljoen views en is een geweldige bron om hiaten in je rijkennis op te vullen tijdens het wachten op een test.

 

Drivingtestsuccess is slechts één gebruiker die bundels advies geeft op TikTok. De rij-instructeur heeft maar liefst 605.000 volgers en een gedeelde 6,6 miljoen likes op haar handige video’s.

 

2. Online spellen met verkeersregels

Je bent misschien geslaagd voor je theorie, maar de quizzen zijn nog steeds net zo nuttig als toen je aan het herzien was voor je schriftelijke rijexamen.

 

Highway Code Test heeft een overvloed aan games om je kennis te testen over verkeersveiligheidsborden, de snelwegcode en een schijntheorie-test om je kennis op te frissen voor je praktijk. Theorie examen oefenen? Klik hier!

 

3. Laat zien-me-vertel-mij-vragen thuis

Laat je ouders je laten zien-me-vertellen-vragen over hun eigen auto. Hoe beter je bent voorbereid om ze te beantwoorden, hoe groter de kans dat je ze correct beantwoordt voor je rijexamen.

 

4. Privépraktijk met ouders als je kunt

Niet alleen kan je de normale rijlessen weer hervatten, je kan nog steeds extra lessen volgen bij leden van je huishouden of steunbubbel. Het huisgenoot moet ouder zijn dan 21 jaar en drie jaar in het bezit zijn van een rijbewijs om u te leren rijden in de auto.

 

Rijroutes in de buurt van uw plaatselijke testcentrum zullen u ook helpen om vertrouwd te raken met lastige wegen, dus als het tijd is om met een examinator te rijden, kent u de route goed.

 

5. Bekijk YouTube-tutorials om uw rijkennis te vergroten

Net als TikTok heeft YouTube een overvloed aan diepgaande, nuttige video’s van rij-instructeurs en examinatoren. Een simpele zoekopdracht naar iets waar je mee worstelt tijdens je lessen (bijvoorbeeld parallel parkeren) kan je een tutorial opleveren die je helpt om het onder de knie te krijgen, zodat je niet worstelt met je test.

 

6. Herziening van verkeersregels en essentiële rijvaardigheden Boek

Je wegcodeboek blijft een handig hulpmiddel, ook na je theorie- en praktijkexamen. Het is essentieel om de regels van voor tot achter te kennen, zodat je voorbereid bent op elk scenario van je rijexamen.

 

7. Rij-apps

Mobiele app-winkels hebben een overvloed aan nuttige tests en games voor jonge bestuurders. Van oefentheorietests tot simulatie-apps om je te helpen tonnen grip te krijgen op tracky manoeuvres. Er zijn zelfs een paar apps die je waarschuwen wanneer er een rijexamen is geannuleerd in je plaatselijke centrum, zodat je eerder kunt boeken dan verwacht.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.